Certyfikaty

ISO 22000 to międzynarodowa norma opublikowana w 2005 roku stanowiąca podstawę systemu bezpieczeństwa żywności. Jej głównym celem jest zapewnienie dostarczania zdrowych i bezpiecznych wyrobów całemu społeczeństwu. Norma ISO 22000 łączy system HACCP oraz system dobrych praktyk produkcyjnych i higienicznych. Określa ona wymagania odnoszące się do wszystkich elementów łańcucha żywnościowego. Jej odbiorcami są wszystkie organizacje należące do procesu łańcucha produkcyjnego m.in. : Producenci żywności, hurtownicy, przedstawiciele restauracji itp.

Certyfikat

Nasza firma posiada System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności i uzyskała certyfikat na jego zgodność z Normą ISO 22000:2005. Certyfikacja obejmuje zakresem produkcję wyrobów cukierniczych, prażenie i przerób orzechów oraz ziarna sezamowego, jak również handel bakaliami. Uzyskanie tego certyfikatu potwierdza wysoką jakość wytwarzanych przez nas produktów, jak i ciągłą dbałość o zadowolenie klienta.

Nagrody w konkursach

Działalność firmy została doceniona i uhonorowana w 2016 roku nagrodą Złotego Płatnika.

Nagrody w konkursach

Działalność firmy została doceniona i uhonorowana w 2017 roku nagrodą za zatrudnianie chronione w konkursie Lodołamacze w kategorii konkursu Ogólnopolskiego.

Nagrody w konkursach

Działalność firmy została doceniona i uhonorowana w 2017 roku nagrodą za zatrudnianie chronione w konkursie Lodołamacze w kategorii konkursu regionu łodzkiego, mazowieckiego, wielkopolskiego oraz zachodniopomorskiego.

"Doceń polskie" - TOP PRODUKT

Firma Słodkie Hawo Loper Poland zdobyła niedawno godło Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Certyfikat jakości i tytuł TOP PRODUKT przyznano za śliwkę staropolską.

Certyfikat IFS Food

Firma Słodkie Hawo Loper Poland otrzymała certyfikat TUV NORD według standardu IFS Food, potwierdzając, że firma spełnia wymagania na poziomie "wyższym" w zakresie: prażenie, krojenie orzechów arachidowych, pakowanych próżniowo, mielenie i pakowanie miazgi z orzechów arachidowych.

Jesteśmy firmą rodzinną, będąc już ponad 30 lat na rynku. Firma została założona przez Wojciecha Pisarzewskiego, który rozpoczął produkcję słodyczy na podstawie własnych receptur i doświadczenia w 1983. Od tego czasu, jakość naszych produktów jest stale utrzymywana i udoskonalana przez zespół oddanych ludzi.

Oprócz wyrobów cukierniczych, nasza firma przetwarza także orzechy i nasiona, składniki produkcyjne dla przemysłu spożywczego.

Kontakt

  • #

    Zakroczym, Koźmińskiego 24

  • #

    +48 22 785 22 29

  • #

    zamowienia@slodkiehawo.pl